Babycook

Detach Blade Kalau Basuh Babycook Jar

Customer BebeHouz yang COD atau yang pernah saya brief on the phone surely saya akan igt penekanan saya terhadap betapa pentingnya untuk basuh babycook betul2.

Kenapa?

Babycook clieanliness is our priority while preparing our baby food using babycook ni

The first picture is actually blade babycook yang sudah di basuh tapi saya tak bukak (sebab nak bagi contoh)

Look at the 2nd picture

Itu lah sisa makanan yang saya blend. Walaupun dah basuh tetapi saya tak cabut blade tu, akan ada sisa makanan yang terlekat

So please.. please bukak blade selepas basuh.

Customer BebeHouz kalau ada yang tak bukak, tolong la bukak haha. Saya dah pesan. If saya lupa pesan, now saya pesan hehe. Tolong bukak ye.

Sekadar khidmat nasihat saya kepada semua pengguna babycook.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *