Babycook

#MOMMY PREPARE STOK MAKANAN BABY SEBANYAK 3-4 HARI – TANPA HABISKAN MASA DI DAPUR

Kebanyakan mommy juga bekerja dan tidak mempunyai banyak masa. Bangun pagi, dah rushing. Betul? Kalau nak buat makanan baby, kita perlu buat secara bijak – buat banyak dah simpan stok. Sekali buat boleh tahan 3-4 hari.

Untuk menjimatkan masa di dapur semasa prepare makanan baby, mommy perlu ada baby food processor yang bagus – #BEABA Babyook. Ada 2 features yang dapat banyak menjimatkan banyak masa mommy.

KENAPA GUNA #BEABA BABYCOOK JIMAT MASA?
——–

>> #1 Bowl @ Tempat Penyediaan Makanan Yang Besar – 1.1 Litre <<

Boleh bayang banyak mana 1.1 Litre ni? Fikirkan tentang botol mineral water. Kalau bowl @ jar besar, mommy boleh steam buah dengan banyak (kalau buat puree) sekali gus selama 20 minit.

Kalau kita boleh steam buah dengan banyak, blend semua skali gus. Kita dah jimat masa. Tak perlu ulang benda sama. Mommy tak perlu spend banyak masa di dapur. Boleh spend masa dengan baby & family.

>> #2 Masak Nasi @ Bubur Hanya Selama 20 minit <<

Ini antara features yang tidak ada pada food processor lain melainkan #BEABA Babycook. Kalau mommy guna slow cooker, membazir masa. Almost 2 jam nak tunggu masak nasi atau bubur. Kalau guna dapur, leceh nak jaga api. Tak kan nak tunggu je dekat dapur?

If mommy guna #BEABA Babycook – mudah. Follow tips kami, 20 minit, dah siap. Cepat, pantas dan tangkas.

Tips #1 – https://www.facebook.com/bebehouz/posts/656898677813805
Tips #2 – https://www.facebook.com/bebehouz/posts/664219297081743

>> #3 Mudah Untuk Di Bawa Bercuti @ Balik Kampung <<

#BEABA Babycook ni dia compact dan ringan – mudah untuk di bawa travel atau balik kg raya ni. Bila mommy boleh bawa food processor ni bersama, mommy hanya perlu beli buah atau sayur sahaja setelah tiba di destinasi. Baby tak perlu lagi makan makanan yang telah di buat seperti di dalam jar atau paket – tidak FRESH.

Kalau kita travel, nak bagi makan makanan yang dah di buat atau beli, kita risau tentang kebersihan makanan dan takut keracunan makanan. Kalau balik rumah mak mertua atau rumah mak, bawak je babycook ni. Tak perlu risau dah nk buat makanan kalau balik kampung.

APA KATA PENGGUNA BABYCOOK?

Memang tak rugi beli babycook. I’m satisfied with babycook. InsyAllah looking forward to prepare more meals. – Pn Mas.

 

So far, selama guna babycook dalam 2 bulan lebih memang puas hati. Cepat, mudah dan efektif! – Pn. Hanis

Ni blend tak sampai 5 minit dah cukup-cukup lumat. Fall in love betul dengan BEABA. Tak menyesal beli. Boleh guna all the time! – Pn. Shahidah

Suami beriya tak mau buat sekali, buat rasa seronok! – Pn Suriati

Alhahmdulillah. Memang sangat-sangat berbaloi! – Pn. Mas

Ini apa yang anda baca dan testimoni terbaru. Boleh rasa feeling guna BEABA Babycook tu?

The excitement, happy, baby pon makan dengan elok, it’s really worth it.

Saya yang consult ni pun, rasa happy. Boleh rasa.

Saya doakan kalian dipermudahkan, baby pon makan banyak2, sihat sentiasa.

NAK TAHU LEBIH LANJUT? WHATSAPP AFIF SEKARANG

[mpc_alert preset=”mpc_preset_5″ icon=”eti eti_info_alt” icon_color=”#ffffff” icon_size=”18″ icon_background_color=”#82b8e3″ icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-top:25px;padding-right:25px;padding-bottom:25px;padding-left:25px;” font_color=”#ffffff” font_size=”14″ font_line_height=”1″ font_transform=”uppercase” font_align=”left” content_padding_divider=”true” content_padding_css=”padding-top:25px;padding-right:25px;padding-bottom:25px;padding-left:25px;” enable_dismiss=”true” dismiss_icon=”eti eti_close” dismiss_icon_color=”#78a2c3″ dismiss_icon_size=”26″ dismiss_border_css=”border-color:#8ac4f1;border-style:solid;” dismiss_padding_divider=”true” dismiss_padding_css=”padding-top:0px;padding-right:22px;padding-left:22px;” hover_dismiss_color=”#ffffff” background_color=”#8ac4f1″ border_divider=”true” padding_divider=”true” margin_divider=”true”]Nak tanya, nak consult, boleh je tak de masalah. Boleh WhatsApp Afif terus ye :)[/mpc_alert]

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *